Velkommen til iCope

Velkommen til iCope

Dersom du har blitt diagnostisert med prostatakreft eller du er berørt som et familiemedlem eller en venn, kan denne informasjonssiden være nyttig. iCope er et nettbasert verktøy for alle som har kommet i kontakt med, eller ønsker å vite mer om prostatakreft. Her finner du informasjon og ressurser som kan hjelpe deg eller dine kjære til å bedre håndtere livet med prostatakreft.


Alle som er berørt av sykdommen kjemper sin egen unike kamp og ingen dag er lik den andre, spesielt hvis sykdommen er blitt uhelbredelig. Ved å ta hensyn til din egen velvære og egne forhold, kan du finne en bedre måte å leve med din prostatakreft.

En kreftdiagnose kan forandre forholdet til kropp og helse, noe som kan være vanskelig håndtere. Forhåpentligvis vil denne informasjonen hjelpe deg med å få bedre forståelse av sykdommen og dens effekt på kroppen. 


Du får også nyttige tips om hvordan du kan holde deg aktiv og spiser riktig for å styrke din generelle helse. Det kan være utfordrende med alle hendelser og motganger, men en positiv holdning kan hjelpe mye. På denne siden lærer du om andres erfaringer og du finner informasjon om hvordan du kan ta vare på deg selv under behandlingen.

Selv om prostatakreft bare påvirker menn, kan sykdommen og behandlingen få stor innvirkning på pasientens partnere, barn og venner. iCope kan hjelpe deg med å finne ut hvordan du best kan håndtere endringer i dine nære relasjoner. Du kan også få tilgang til støtte og ressurser som hele familien kan bruke til å hjelpe hverandre gjennom en vanskelig tid.

De ulike stadiene av prostatakreft

Her kan du lære mer om de ulike stadiene av prostatakreft

Livet etter diagnose

Her kan du lese om hva som kan forventes etter at du har fått din diagnose

Om prostatakreft

Prostatakreft er en av de vanligste krefttypene i verden

Fysisk velvære

Fysisk aktivitet og diett kan spille en viktig rolle for din helse

Treningsfilmer

Her finner du øvelser som du kan gjøre hjemme og på treningssenter

Velværesjekk

Velværesjekken er en serie spørsmål som kan hjelpe deg å holde oversikt over din helse

Finner du ikke det du leter etter?

Hvis du vil ha spesifikke råd eller informasjon, kontakt legen din eller en lokal pasientorganisasjon. Ta kontakt med oss hvis du har kommentarer til hvordan vi kan forbedre iCope. Vi vil gjøre vårt beste for å utvikle verktøyet slik at det passer dine behov.

Mail: jacno@its.jnj.com